Tuinaanleg partikulieren

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen of wilt u een bestaande tuin ingrijpend aanpassen dan is een goed ontwerp noodzakelijk. Hiervoor maken we graag een afspraak met u en komen bij u langs. Tijdens dat gesprek kunt u aangeven wat uw wensen zijn ten aanzien van de tuin. Wij meten vervolgens de tuin helemaal op om tot een ontwerp op maat te komen.

Het is belangrijk dat u als klant betrokken bent bij het ontwerp en de aanleg en later het onderhoud van de tuin. De tuin is een verlengstuk van uw huis en moet naar uw wensen zijn ingericht, zodat u optimaal kunt genieten van uw tuin. Het maken van het tuinontwerp kan geheel door ons verzorgd worden.

Wanneer het tuinontwerp volledig naar uw zin is, wordt een gespecificeerde offerte gemaakt voor de aanleg. Gaat u akkoord met onze offerte, dan kunnen we de tuin voor u aan gaan leggen. De aanleg van de tuin wordt met u ingepland en de tijdsduur wordt met u besproken.

De aanleg van de tuin is onder te verdelen in de volgende werkzaamheden.

Tuin opschonen, grondwerk en het afvoeren van het vrijkomende afval.
Het uitzetten van de tuin, zoals bestrating, borders.
Delete rows you don't need.
Nadat de grond op de juiste hoogte is gebracht, kan eventueel een sproei-installatie aangebracht worden en/of grondkabels worden aangelegd voor verlichting.
Plaatsen dode materialen (bijvoorbeeld het aanbrengen van bestrating, hekwerken, pergola en waterelementen)
Plaatsen levende materialen (bijvoorbeeld aanleg gazon, het plaatsen van hagen, bomen, heesters en vaste planten)
Na de aanleg van de tuin wordt deze aan u opgeleverd en wordt gekeken of alles naar uw wens uitgevoerd is. Ook wordt met u besproken hoe het traject van uitvoering verlopen is en of er voor u nog wensen zijn ten aanzien van het onderhoud van de tuin. Dit onderhoud kan A.G. Tuinen ook gedeeltelijk of volledig voor u verzorgen.