Tuinonderhoud bedrijven Uw bedrijfstuin het hele jaar verzorgd

Tuinonderhoud voor bedrijven

Naast tuinonderhoud bij particulieren verzorgen wij ook het onderhoud van tuinen bij bedrijven, kantoren en Verenigingen van Eigenaren. Aangezien wij een uitgebreid netwerk hebben en daardoor kunnen beschikken over de beste materialen kunnen wij het gehele jaar zorgen dat uw tuin er prima uitziet. Er zijn verschillende mogelijkheden om het onderhoud van uw tuin uit te laten voeren. Deze kunnen helemaal afgestemd worden op uw wensen.

We bieden u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. U kunt er ook voor kiezen om het onderhoud eenmalig uit te laten voeren of alleen wanneer u het nodig vindt.

Mogelijkheden

De mogelijkheden voor een onderhoudscontract zijn:

  • Onderhoud in voor- en najaar waarbij de heesters en vaste planten tijdig en vakkundig gesnoeid worden en in het najaar het overtollige blad opgeruimd wordt.
  • Een voor- en najaarsbeurt en daarbij een onderhoudsbeurt in de zomer.
  • Een voor- en najaarsbeurt en tijdens het groeiseizoen elke maand 1 onderhoudsbeurt waarbij iedere maand uw tuin onkruidvrij gemaakt wordt en bijvoorbeeld hagen tijdig worden geknipt, graskanten worden gestoken en uitgebloeide bloemen weggeknipt worden.
  • Het maandelijks onderhoud van uw tuin inclusief voor- en najaarsbeurt en in het groeiseizoen wekelijks maaien, en wanneer nodig bemesten van het gazon.