Tuinonderhoud particulieren Uw tuin blijft net en verzorgd

Onderhoud particuliere tuinen

Het onderhouden van een tuin is meer dan alleen het weghalen van het onkruid en het knippen van de hagen. Als we niet voortdurend bezig zijn met tuinonderhoud dan kan de tuin al spoedig verwaarloosd raken waarbij beplanting overwoekerd wordt door onkruid, hagen te groot en te wild worden en het gazon er meer uitziet als een weiland waarbij het gras de borders ingroeit of over de bestrating. Onderhoud van de tuin moet op de juiste wijze, en regelmatig gebeuren om te zorgen dat de tuin er netjes uit blijft zien en om te voorkomen dat het onderhoud teveel tijd kost.

Wilt u informatie of advies over het juiste onderhoud van uw tuin of heeft uw tuin achterstallig onderhoud, dan komen we graag bij u langs om u te adviseren, of andere mogelijkheden met u te bespreken. A.G.Tuinen biedt de oplossing die bij u past.

Mogelijkheden

De mogelijkheden voor een onderhoudscontract zijn:

  • Onderhoud in voor- en najaar waarbij bv. de heesters en vaste planten tijdig en vakkundig gesnoeid worden of in het najaar het overtollige blad opgeruimd wordt.
  • Daaraan kan een onderhoudsbeurt in de zomer worden toegevoegd. Bijvoorbeeld net na uw zomervakantie kunnen we aandacht besteden aan het weghalen van het onkruid en uitgebloeide bloemen.
  • Een voor- en najaarsbeurt en tijdens het groeiseizoen elke maand 1 onderhoudsbeurt waarbij iedere maand uw tuin onkruidvrij gemaakt wordt en bijvoorbeeld hagen tijdig worden geknipt, graskanten worden gestoken en uitgebloeide bloemen weggeknipt kunnen worden.
  • Het maandelijks onderhoud van uw tuin inclusief voor- en najaarsbeurt en in het groeiseizoen wekelijks maaien, en wanneer nodig bemesten van het gazon.
  • U vindt het leuk om in de tuin te werken maar heeft geen “groene vingers” en u wilt het specialistische en vakkundige werk uit laten voeren.